onsdag 20 mars 2013

Skapligt inaktiva

Ja det har inte bloggats sen i somras. Riktigt dåligt av oss. Men jag själv lyckades inte fiska så himla mycket på hösten. Men jag var iväg i Stegeborg på en sedvanligt sjuk resa med bla MP. Så visst borde man ha slängt ut nåt. Men hav förtröstan. I bakgrunden så planeras det stort. Projekt hemsida är igång. Linus aka IT guden har meckat domän o webhotell. Nu väntar vi på en webdesigner. Tror det kan bli riktigt bra. Där kommer vi lägga upp en himla massa kort, en massa sjuka anekdoter då vi varit med om alldeles för mycket :) Tror detta kan bli riktigt bra det. Även en massa andra sociala medier kommer nyttjas mera.

Vad säger att hemsidan kommer updateras mera än bloggen då? För det första så blir det lite av en nytändning. På hemsidan så kommer alla 4 Gäddodilare att uppdatera.

Om 3-4 veckor så ska jag iväg på en fiskehelg uppe i Norra vättern. Efter att fiskat lite sporadiskt i Norra i några år så känns det som att vi har rätt så bra koll på var vi ska fiska. Vi kommer va 4 båtar i sjön så jag hoppas vi får nåt fint. Sist var vi där i månadsskiftet Apr-Maj. Då tog Olle en fin gädda på 9,5 kg. Vi hade rätt så bra kg på alla gäddor vi tog. Jämte oss så var det en båt som plocka upp en gädda som såg ut o va väl över 10kg+ . De firade iaf rejält så den var riktigt fin. Just nu ligger ishelvetet så vi får hoppas att det blir varmt ordentligt nu de närmaste dagarna. Då borde ju hemsidan ligga uppe så man kan lägga upp en bra berättelse om fisket.

Macke

Inga kommentarer: